Sancaktepe Şehit Semih Özcan Ortaokulu

Telefon : 0 216 561 29 50
WEB https://sehitsemihozcanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi Yakacık Caddesi Okul Sokak No 15/1 Sancaktepe/ İSTANBUL
VİZYON : Öğrenen, sorgulayan, eleştiriye açık, demokratik ve çağdaş gençler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ulusuna ve insana saygılı, sistemli çalışan, sürekli öğrenen, kendini geliştiren, çağdaş dünyanın yeniliklerini izleyen, gelişen ülkemize üst düzeyde hizmet edecek vatandaşlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz eğitim-öğretim, kültürel ve sportif başarı olarak ilçemizin başarılı okulları arasında yer almaktadır.

Kütüphane Kitap Sayısı :120
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılında tam gün eğitim yapılmaktadır.
Saatler : 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS BAŞLAMA VE BİTİŞ SAATLERİ
Isınma : Doğalgaz
Servis : 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı için okulumuzun resmi servis firması Melisnur Turizm´dir.
Ulaşım : Aşağıda belirtilen hatlar ile Yunus Emre Camii durağı kullanılarak okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. KARTAL-SULTANBEYLİ, KARTAL-PAŞAKÖY, KARTAL-YENİDOĞAN, SOĞANLIK-ORTADAĞ minibüsleri, 132C SULTANBEYLİ GÖLET - KARTAL 132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ 132S YENİDOĞAN - KARTAL 131V VEYSEL KARANİ - YAKACIK / KARTAL 131Y ÇEKMEKÖY/SAMANDIRA-KARTAL KM60 VEYSEL KARANİ - KARTAL METRO / CEVİZLİ 132Z SULTANBEYLİ UZUNDERE - KARTAL
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kartal ilçesine 14 km, Sancaktepe ilçesine 13 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :